ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟΥ - ΟΡΟΦΗΣ (ΠΕGLASS) - ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΕΤΑΣΜΑ

Το ΠΕGlass είναι σύστημα σταθερού διαχωριστικού ελαφρού τύπου δαπέδου – οροφής. Ο σκελετός του αποτελείται από ανοδιωμένα σε φυσικό ματ κατακόρυφα και οριζόντια στοιχεία αλουμινίου διατομής 28mm x 23mm (6063 ALMGSI).

Η συγκράτηση των εμφανών τμημάτων του διαχωριστικού (Υαλοπίνακες) επιτυγχάνεται με προφίλ αρμοκάλυπτρο το οποίο κουμπώνει στο σκελετό. Η κατακόρυφη εφαρμογή και ευθυγράμμιση των υαλοπινάκων, πραγματοποιείται από extra clear προφίλ πολυβυνιλοβουτιράλιου σχήματος «Η» το οποίο επιτρέπει την πλήρη συγκόλληση και ευθυγράμμιση των κρυστάλλων. Το σύστημα δέχεται ασφαλείας υαλοπίνακες Laminated πάχους 10.38mm έκαστος [5mm κρύσταλλο +0.38 PVB ακουστική μεμβράνη + 5mm κρύσταλλο].

Η κάσα που συγκρατεί το φύλλο της θύρας αποτελείται από ανοδιωμένα σε φυσικό ματ στοιχεία αλουμινίου διατομής 48mm x 39mm (6063 ALMGSI). Το υλικό επαφής περιμετρικά είναι EPDM για τη σφράγιση των κενών. Η θύρα αποτελείται από κρύσταλλο ασφαλείας (Tempered) πάχους 10mm (διαφανές ή με φιλμ αμμοβολής της εταιρίας 3Μ). Τα πόμολα που χρησιμοποιούνται είναι της εταιρίας Hoppe (Γερμανικής προέλευσης).