ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟΥ - ΟΡΟΦΗΣ (ΠΕ75) - ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΕΤΑΣΜΑ

Το ΠΕ75 είναι σύστημα σταθερού διαχωριστικού δαπέδου - οροφής. Ο σκελετός του αποτελείται από κατακόρυφα και οριζόντια στοιχεία αλουμινίου διατομής 75mm x 34mm (6063 ALMGSI) τα οποία είναι ανοδιωμένα σε φυσικό ματ και συνδέονται με γωνιακό εξάρτημα - σύνδεσμο. Η κατακόρυφη και οριζόντια συγκράτηση των εμφανών τμημάτων του διαχωριστικού (Υαλοπίνακες – Μοριοσανίδες) επιτυγχάνεται με προφίλ αρμοκάλυπτρο το οποίο κουμπώνει στο σκελετό. Το σύστημα δέχεται δίδυμους υαλοπίνακες πάχους 6mm (Απλούς) ή 6.38mm Laminated) έκαστος.

Στα τυφλά τμήματα προσαρμόζονται δίδυμες συμπιεσμένες μοριοσανίδες με επένδυση μελαμίνης πάχους 8mm εκάστη. Στο κενό για περαιτέρω ηχομονωτική ενίσχυση συμπληρώνεται πετροβάμβακας πάχους 50mm και βάρους 50kg/m3. Η κάσα που συγκρατεί το φύλλο της θύρας αποτελείται από στοιχεία αλουμινίου (6063 ALMGSI) τα οποία είναι ανοδιωμένα σε φυσικό ματ. Το υλικό επαφής περιμετρικά είναι EPDM για τη σφράγιση των κενών. Η θύρα αποτελείται από δίδυμες μοριοσανίδες πάχους 8mm εκάστη, με ηχομονωτικό υλικό ενδιάμεσα (πετροβάμβακα) εάν γίνει επιλογή πρεσαριστού φύλλου.

Εναλλακτικά, αποτελείται από κρύσταλλο ασφαλείας (Tempered) πάχους 10mm (διαφανές ή με φιλμ αμμοβολής της εταιρίας 3Μ) στην περίπτωση που επιλεγεί η υαλωτή θύρα. Και στις δύο περιπτώσεις τα πόμολα που χρησιμοποιούνται είναι της εταιρίας Hoppe (Γερμανικής προέλευσης) τα οποία πέρα από την υψηλή ποιότητα που εγγυόνται, προσφέρουν και οπτική ομοιογένεια στην περίπτωση που επιλεγούν και τα δύο ήδη θυρών σε έναν χώρο.